Behöver du hjälp med att ta ner en del träd?

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag verkligen tror att ni kommer att tycka om. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som erbjuder olika tjänster när det gäller gallring. Det kan vara gallring av skog men även hjälp med att röja i trädgården. Jag är en trädgårdsälskande kvinna som på grund av ledgångsreumatism fått det allt svårare att klara av en del tyngre trädgårdsarbete. När jag behövde hjälp med att röja upp och gallra bland trädgårdens olika buskar, träd och vid tomtgränsen där det dessutom är mycket sly så kontaktade jag Vimle Alltjänst. Ett företag som verkar lokalt i bygden. De jobbar i Borås, Ulricehamn och Herrljunga.  Jag bor vackert mellan Borås och Ulricehamn i närheten av sjön Tolken. Det är viktigt för mig att gynna lokala företagare.

Du kanske är som jag och älskar att påta i landen och njuta av trädgårdens rika växtlighet. Vad är väl som våren när de första lökväxterna bryter igenom den ännu snöbelagda marken och sträcker sig upp mot solen. Eller om sommaren med allt det vackra som blommar och skirar i trädgården: ett naturens underverk att njuta av. Hade jag inte fått hjälp med att gallra i trädgården av Vimle Alltjänst hade jag aldrig fått njuta av allt det vackra som annars hade dolts av olika träd och buskar och sly.

Jag är mycket glad och stolt över min vackra trädgård och nu när det är gallrat och undanröjt så blev också utsikten ner mot sjön så vacker. Tack vare den goda hjälp som jag fick så kan även en kvinna som jag få bo kvar i mitt hus och ha en fin trädgård trots reumatismen. Det är så bra att sådana här företag finns därför att livet underlättas inte bara för mig, utan också för många andra. Sedan får man ju ta den hjälp man behöver ifrån hemtjänsten till exempel. Men i deras uppdrag ingår inte trädgårdsarbete så här får man ta till privata alternativ.