Jag känner mig så nöjd med detta byggföretag

God morgon på er och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag verkligen tror att ni kommer att tycka om. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som erbjuder riktigt bra tjänster inom byggservice. Jag upptäckte hur bra deras tjänster är när jag förra sommaren skulle bygga en altan. Ett pågående arbete just nu, är ändring av planlösningen mellan kök och vardagsrum. Det ska bli en öppen planlösning. Företaget som jag pratar om heter Robert Kiziewicz Byggfirma, och för er som inte hört talas om detta företag tidigare ska jag berätta att Robert Kiziewicz Byggfirma. Det är en firma som jag verkligen rekommenderar er att anlita om ni behöver skickliga byggnadsarbetare. Samtliga snickare har långa erfarenheter och olika kompetenser och de tar uppdrag i Linköping, Norrköping och Mjölby med omnejder. Några grannar här på gatan i Linköping hade anlitat denna byggfirma och när de berättade för mig vilket bra jobb som utförts hos dem, gick jag helt och hållet på dessa omdömen när det var min tur att bygga altan.  Det har jag verkligen inte ångrat!

  

Snickarna kan fixa och ordna med de flesta typer av jobb. Förutom altanbyggen och ombyggnader gör de också tillbyggnader och nybyggnader m. m. De finns med i hela processen, allt ifrån planeringsstadiet till genomförandet, och de är noggranna med att slutresultatet ska motsvara kundens förväntan. Altanen har jag nu kunnat utnyttja hela sommaren och det är en härlig plats att vara på. Det är roligt att som husägare kunna få det som man önskar där hemma. Dem som bodde i villan före mig hade en annan stil, men nu får jag sätta min prägel på huset. Jag längtar efter att få återkomma till er läsare längre fram och då berätta om hur det blir när ombyggnaden är klar. Tills dess – ha det så gott!