Jag blir alltid så nöjd med denna frisör

God morgon på er allihop och hoppas ni vaknat upp till en ny härlig dag. Själv ägnar jag som vanligt en stund på morgonen åt att blogga, och idag är ett ämne av många, det här med frisörer. En riktigt bra salong där jag hunnit klippa mig ett par gånger finns här i Skövde. Staden som jag flyttade till som student i augusti i år. Nu var det ju inte alldeles enkelt att hitta en riktigt bra frisör men sällan har jag varit så belåten som när jag äntligen hittade hit, till Sigges Barbershop. Det finns många studenter ibland kundkretsen då deras priser är humana. Som student kan det vara knapert med ekonomin men när jag klipper mig här blir jag inte ruinerad.

  

Sigges Barbershop är ett väl etablerat företag och här arbetar flera skickliga frisörer. Det passar förstås bra för den som bor i Skövde, men här är de kända för att klippa så pass bra, att flera kunder åker långväga ifrån för att få ordna till sig i håret på just denna salong. Förutom dam- herr- och barnklippningar går det bra att få en rakning eller skäggvård. De säljer även hårvårdsprodukter med hög kvalitet. De har ett bra tidsbokningssystem. Man kan ringa, boka via webben eller varför inte bara droppa in? Nu har jag ju förstås noterat att de verkar ha fullt upp, vilket betyder att de är bra. Själv bokade jag via webben så att jag blev garanterad en tid. Det är också trevligt att få njuta av deras goda kaffe eller te medan man väntar. På grund av att jag tycker att denna salongen är så bra, jag är som sagt supernöjd, så vill jag rekommendera dig, man eller kvinna, gammal eller ung, fattig eller rik och som bor i Skövde att gå dit.